Over ons

Houzys.nl is jouw partner op het gebied van huur en verhuur

Snel een kamer, studio, appartement of eengezinswoning vinden? Daar helpen wij jou graag mee. Om die reden is Houyzs.nl opgericht. Het aanbod is tegenwoordig erg schaars. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een betaalbare kamer, studio of huurwoning, maar niet iedereen kan er een vinden. Daarom brengt Houzys.nl, als adverentiemedium, vraag en aanbod samen. Je kunt op onze website terecht voor het aanbod van zowel particuliere verhuurders als makelaars. Houzys.nl is overzichtelijk, compleet en actueel. Voor een scherp tarief kan je je inschrijven voor een premium account en kan je onbeperkt reageren op het woonaanbod. Waar wacht je nog op?

Hoe werkt onze website?

Eenvoudig in slechts 3 stappen

Stap 1
Zoek in het aanbod
Stap 1
Zoek in het aanbod
Bekijk het ruime aanbod aan kamers, studio's, appartementen en gezinswoningen. Rondneuzen is geheel kosteloos!
Stap 2
Premium account
Stap 2
Premium account
Als je een premium account afsluit sta je direct in contact met de verhuurder of de verhuurmakelaar. Je kunt onbeperkt reageren op kamers, studio's, appartementen en gezinswoningen.
Stap 3
Bezichtigingen
Stap 3
Bezichtigingen
Plan bezichtigingen in met de verhuurder of verhuurmakelaar. Vind je de woning leuk? Dan kan je afspraken maken met de verhuurder.

De voordelen van Houzys.nl

Alle voordelen op een rij

Er zijn diverse websites waar je woningen kunt vinden. De meeste websites hebben iets met elkaar gemeen: je betaalt een vast bedrag per maand en dit wordt iedere maand automatisch verlengd. Dat vinden wij niet helemaal fair. Je wilt natuurlijk niet betalen voor een website als je er geen gebruik van maakt. Daarom betaal je bij advertentiemedium Houzys.nl alleen op de momenten dat je onze website gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een pakket afnemen voor 30 of 60 dagen. Zodra je pakket verloopt kan je dit zelf weer verlengen in je account. Dit doen we dus niet automatisch voor jou. Zo hou jij hier altijd de controle over. Incasseren van jouw rekening zonder jouw toestemming is daarmee verleden tijd en ook incassobureau’s worden daarmee niet zomaar ingeschakeld. Houzys.nl is de eerste website die vraag en aanbod van kamers, studio’s, appartementen en gezinswoningen samenbrengt zonder daarvoor onnodige kosten te rekenen.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken