Over ons

Stap 1: bekijk het aanbod

Ben je op zoek naar een kamer, studio, appartement of eengezinswoning? Dan kan je het aanbod van advertentiemedium Houzys.nl online bekijken. Je kunt alle informatie van woningen gratis bekijken op de website. Zo kan je onder andere bekijken wat voor type woning het is, in welke plaats de woning staat en kan je de eigenschappen inzien. Wil je graag reageren op de woning en direct in contact staan met de verhuurder? Dan heb je een premium account nodig.

Stap 2: kies voor een premium account

Heb je een geschikte woonruimte gevonden? Dan kan je in direct contact komen met de verhuurder indien je beschikt over een premium account. Er zijn twee type accounts waar je uit kunt kiezen: het lidmaatschap van 30 dagen en het lidmaatschap van 60 dagen. Bekijk een overzicht van de actuele tarieven op de tarieven-pagina. Als je een premium account hebt afgesloten kan je onbeperkt reageren op woningen en sta je rechtstreeks in contact met de verhuurder of verhuurmakelaar.

Stap 3: reageer onbeperkt op woningen

Met behulp van jouw premium account kan je onbeperkt op woningen reageren. Je kunt bijvoorbeeld extra vragen stellen over een woning of je kunt een bezichtiging inplannen. Je spreekt rechtstreeks met de verhuurder of makelaar.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken