Veelgestelde vragen voor verhuurders

Misschien staat je vraag hier wel bij

Houzys.nl brengt vraag en aanbod van huurwoningen samen op deze website. Als verhuurder hoef je dus niet langer vermeldingen aan te maken op je eigen website. Je kunt gratis profiteren van ons bereik. Hiervoor hoef je alleen maar je woning toe te voegen aan de website.

Verhuurders en makelaars kunnen gratis een vermelding aanmaken op Houzys.nl. Wil je echter bovenaan staan met jouw woning? Dan kan je kiezen voor een premium pakket.

Zoals gezegd is het basispakket gratis. Echter kan je ook een 30 dagen premium pakket uitkiezen. Jouw woning staat dan bovenaan de zoekresultaten in jouw stad. Bekijk hiervoor de pagina uitgelichte vermeldingen.

Houzys.nl neemt allerlei maatregelen om ervoor te zorgen dat het aanbod up-to-date blijft. Daarvoor hebben we jouw hulp echter nodig. We willen je vragen om de woning van onze website te verwijderen als deze verhuurd is. Zo hebben alle woningzoekenden een eerlijke kans. Na 30 dagen verloopt jouw advertentie automatisch. Als jouw woning nog niet verhuurd is kan je je advertentie verlengen.

Als je je woning op onze website hebben geplaatst controleren wij eerst of deze voldoet aan de regels. Dit controleren wij standaard binnen 24 uur (ook in het weekend).

Bij Houzys.nl vinden wij het erg belangrijk dat jouw privacy te allen tijde gewaarborgd is. Om die reden delen wij nooit zomaar het e-mailadres of telefoonnummer met een potentiële huurder. Potentiële huurders kunnen alleen contact met je opnemen via jouw persoonlijke contactformulier. Dit is alleen zichtbaar voor premium/betalende leden.

Wil je graag contact opnemen met ons? Dan kan dat via het contactformulier. Helaas zijn wij niet telefonisch bereikbaar omdat wij zo efficiënt mogelijk willen communiceren met klanten. Contact per e-mail is daarmee de meest voordelige oplossing voor ons.

Uiteraard doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas kan het voorkomen dat dit niet naar iedereen zijn of haar tevredenheid is. Als je een klacht hebt kan je daarom gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Samen zoeken wij naar een passende oplossing.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken