Disclaimer

Lees onze disclaimer

Op het gebruik van deze website (Houzys.nl) is de onderstaande disclaimer van toepassing. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met deze disclaimer.

Gebruik van informatie op Houzys.nl is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Wij doen er alles aan om juiste en actuele informatie te bieden. Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid of actualiteit. De juridische informatie op onze website is altijd van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging voor juridisch advies.

Aan de data op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Houzys.nl is nooit aansprakelijk voor schade dat voortvloeit uit het gebruik van deze website. Evenmin voor het niet goed functioneren van deze website zijn wij aansprakelijk. Op basis van het verzenden en ontvangen van data via de website of via de e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Houzys.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mailcommunicatie

Houzys.nl kan niet garanderen dat alle e-mails op tijd worden ontvangen of verwerkt. Tijdig ontvangst van e-mails kunnen niet worden gegarandeerd.

Externe links

Deze website kan links naar websites van derden bevatten. Houzys.nl is niet aansprakelijk voor de informatie op de websites van derden. Houzys.nl accepteert daarom geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit websites van derden.

Intellectueel eigendom

Publicaties en uitingen van Houzys.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets uit deze publicaties en uitingen mogen worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van Houzys.nl.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken